Skip to main content

OrangeX heeft haar toewijding als kamersponsor van het Ronald McDonald Huis in Nijmegen opnieuw bekrachtigd, waarmee het partnerschap voor nog eens drie jaar wordt voortgezet. De voortzetting van deze relatie is een reden tot vreugde voor zowel OrangeX als het Ronald McDonald Huis, en biedt een uitgelezen kans om deze bijzondere samenwerking in het zonnetje te zetten.

Het besluit om kamersponsor te worden was voor OrangeX een weloverwogen keuze, in lijn met onze kernwaarde van verbinding en onze wens om een maatschappelijke bijdrage te leveren.

Als kamersponsor draagt OrangeX bij aan de exploitatiekosten van het Ronald McDonald Huis, waardoor gezinnen tegen zeer gereduceerde tarieven gebruik kunnen maken van de faciliteiten. Het is bewezen dat zieke kinderen zich beter voelen wanneer ze samen zijn met hun ouders, broertjes en zusjes. Voor ouders is het Ronald McDonald Huis een waardevolle ondersteuning bij het volhouden van de zorg, met een rustplek nabij hun zieke kind. In tijden van ziekte en zorg is het behouden van familieverbindingen het meest belangrijk.

Koen Biemans, Managing Director van OrangeX, benadrukt het belang van dit partnerschap: “We kiezen er dus bewust voor om niet eenmalig te doneren of aan een los event mee te doen. Deze manier van sponsoring voelt meer als partnership. We proberen het team van het Ronald McDonald Huis Nijmegen ook op andere manieren te helpen als ze ons nodig hebben, bijvoorbeeld via ons netwerk of onze medewerkers. Daarnaast zijn de avonden waarop we als OrangeX team gezamenlijk koken voor de gasten in het Huis uitgegroeid tot activiteiten waar medewerkers enorm naar uit kijken en die bijdragen aan teambuilding en onderlinge samenwerking.”

General Manager van het Huis in Nijmegen, Erny Boots, spreekt haar waardering uit voor de betrokkenheid van OrangeX: “Jullie zijn inmiddels meer dan een zeer warme relatie van het Huis en het is prachtig dat jullie deze verbintenis willen continueren.”

De wederzijdse waardering versterkt het vertrouwen en we zijn verheugd dat we de komende jaren kunnen blijven bijdragen aan dit waardevolle en hartverwarmende initiatief.

Wil je ook een bijdrage leveren aan het Ronald McDonald Huis Nijmegen? Klik dan hier.