Skip to main content

OrangeX biedt de mooiste opdrachten, ook voor technische experts die gek zijn op innovatie! Misschien is het niet bekend bij iedereen, maar subsidieprofessionals heb je in veel verschillende smaken. Juridisch en financieel geschoold of juist super inhoudelijk en in staat om een aanvraag in al zijn technische details te doorgronden. Adviseurs die WBSO-aanvragen beoordelen bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) zijn professionals in de laatstgenoemde categorie: Experts die goed op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en technische innovaties binnen hun vakgebied.

Zou je graag bij willen dragen een beter Nederland van morgen onder andere door deze innovaties en technologische vernieuwingen te honoreren met WBSO-subsidie? En ben jij een ervaren expert in bijvoorbeeld de ICT? Dan hebben wij Bij OrangeX verschillende vacatures voor jou! Bij RVO in Zwolle zijn ze regelmatig opzoek naar diversie Adviseurs WBSO. Handig dus om onze pagina goed in de gaten te houden!

Wie is RVO?
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is de grootste uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De dienst ondersteund ondernemers met subsidies en kennis. Kwaliteit van dienstverlening staat hoog in het vaandel bij RVO. RVO is onder andere verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO) en is een van de grootste innovatiestimuleringsmaatregel van Nederland. Ruim 20.000 bedrijven maken er gebruik van! Hierdoor ontvangen ondernemers fiscaal voordeel bij hun research en development projecten.
Binnen het RVO is de afdeling Grootschalige Innovatie en Duurzaamheid Subsidiestimulering2 (GIDS2) verantwoordelijk voor de WBSO. Zij werken op een agile/scrum wijze.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Ben jij de expert naar waar RVO op zoek en wil je werken aan een beter Nederland van morgen? Bekijk hier onze openstaande vacatures of neem eens contact op met een van onze medewerkers voor een vrijblijvend gesprek!