Skip to main content

Over OrangeX

Werken aan een beter Nederland van morgen, dat is ons motto. Dit doen we onder de kernwaarden: Verbindend, Specialistisch, Professioneel en Dienstverlenend. Maar ook met oog voor jou en als doel om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen.

orangeX X

Over OrangeX

OrangeX is de betrouwbare flexibele partner in de gehele keten voor subsidieverstrekkende organisaties. Onze core business bestaat uit het werven, selecteren en (tijdelijk) plaatsen van subsidie professionals in de flexibele schil. Wij richten ons op het bieden van hoogwaardige diensten aan onze opdrachtgevers, dit doen wij met een team van gepassioneerde professionals met jarenlange ervaring in verschillende sectoren op het gebied van subsidieverstrekking.

over orange x subsidie experts

Jouw organisatie staat centraal

We geloven sterk in het bieden van persoonlijke aandacht aan elke organisatie, zodat we hun behoeften beter begrijpen en de best mogelijke oplossingen kunnen bieden. Jij staat als organisatie altijd centraal en daarom worden al onze professionals gestimuleerd om hun werkzaamheden af te stemmen op de wensen en behoeften van jouw organisatie. Dit betekent niet alleen het leveren van hoogwaardige dienstverlening, maar ook het proactief meedenken met de organisatie en het bieden van oplossingen op maat. Wij weten dan ook wat er bij jou speelt en verbinden dan, aan de hand van onze kennis, de beste professional aan jouw opdracht.

Heb je bijvoorbeeld behoefte aan specifieke kennis of extra capaciteit? Onze professionals zijn snel beschikbaar en helpen je het gewenste resultaat te behalen. Zij zullen zich snel wegwijs maken binnen jouw organisatie, of het nu gaat om een kennisintensief project of het wegwerken van achterstanden. Met hun ervaring op het terrein van subsidieverstrekking tillen zij jouw organisatie naar een hoger niveau.

Neem contact op
OrangeX Specialistisch netwerk

Specialistisch netwerk

Ook als je je organisatie blijvend wilt versterken met nieuw toptalent bieden wij een groot specialistisch netwerk met specifieke, vakinhoudelijke experts. Hierdoor zijn we in staat om snel te schakelen en zelfs kandidaten voor moeilijk in te vullen vacatures aan te bieden. Dit doen we zowel door middel van headhunting, als via traditionele werving-en-selectieprocedures. Een zogenoemde deta-vast constructie, waarbij je na verloop van tijd een OrangeX professional overneemt om de organisatie duurzaam te versterken, behoort ook tot de mogelijkheden.

Innovatie- en duurzaamheid kansen voor jouw organisatie

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om professionals exclusief op jouw locatie en voor jouw organisatie in te zetten. Wij kunnen je interne programmadesk ondersteunen en deels of volledig bemannen – of een geheel nieuwe desk opzetten. Deze experts inventariseren de innovatie- en duurzaamheid kansen van de organisatie op samenwerking- en subsidiemogelijkheden.

Ze verzorgen communicatie en aanvragen én zorgen dat (gesubsidieerde) projecten helemaal volgens het boekje verlopen. Zo zorgen we ervoor dat je organisatie innovatie en duurzaamheid ook echt gaat realiseren en in de volle breedte optimaal gebruikmaakt van de beschikbare subsidies. Compliant; dus zonder dat je voor verrassingen komt te staan.

over orange x team up to date subsidie

Altijd up to date

Onze toewijding aan kwaliteit en excellentie is dan ook de basis van alles wat we doen. We investeren voortdurend in de ontwikkeling van onze professionals om ervoor te zorgen dat onze kennis up to date blijft. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we een hoge mate van tevredenheid hebben onder onze werknemers. Door hen zo goed mogelijk te ondersteunen kunnen zij zich volledig richten op hun werkzaamheden.

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die je bedrijf kan helpen groeien en alle complexe subsidie vraagstukken kan behandelen, dan ben je bij OrangeX aan het juiste adres. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen.

Heb je bijvoorbeeld behoefte aan specifieke kennis of extra capaciteit? Onze professionals zijn snel beschikbaar en helpen je het gewenste resultaat te behalen. Zij zullen zich snel wegwijs maken binnen jouw organisatie, of het nu gaat om een kennisintensief project of het wegwerken van achterstanden. Met hun ervaring op het terrein van subsidieverstrekking tillen zij jouw organisatie naar een hoger niveau.

Neem contact op
Play Video

We hebben 70+ professionals in dienst die samen voor meer dan 50+ opdrachtgevers werken of gewerkt hebben aan 80 duurzaamheidsprojecten, 130 subsidietrajecten en 30 innovatie projecten.

Onze X waarden

Werken met OrangeX betekent: werken aan een beter Nederland van morgen. Dit doen we vanuit een aantal ‘X’ waarden die wij als vanzelfsprekend beschouwen. Dit is onze belofte als werkgever aan jou.

Verbindend

Professioneel

Specialistisch

Dienstverlenend

Onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze succesverhalen? Deze opdrachtgevers gingen je al voor.

Meer over onze opdrachtgevers
orangeX X

Nieuwsgierig wat OrangeX voor jou kan betekenen?

Je herkent het vast wel; er liggen mooie plannen klaar of stapels achterstallige dossiers. Wie gaat het doen? Het ontbreekt de organisatie aan de juiste capaciteit! De professionals van OrangeX brengen kennis van zaken en productiviteit. Zo werken wij aan een beter Nederland van morgen, met professionals die doen.

Plan een X meeting

Werken aan een beter Nederland van Morgen…

…dat doen we samen met jou! Door op de momenten dat jij het nodig hebt te zorgen voor de beste subsidie professionals met kennis van zaken.