Skip to main content

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij OrangeX is de eerste stap naar een geweldige nieuwe uitdaging! Benieuwd hoe onze sollicitatieprocedure eruitziet? Lees dan snel verder.

orangeX X

1. Solliciteren? De opdracht voor jou!

De eerste stap is natuurlijk het solliciteren! Via onze website kun je jouw cv en motivatiebrief insturen. Wees vooral creatief, want we zijn altijd op zoek naar bijzondere talenten!

werken bij orange x subsidie experts kennismaken solliciteren vacatures scaled
OrangeX Specialistisch netwerk

2. Kennismakingsgesprek met recruiter OrangeX

Als jouw profiel aansluit bij onze opdrachtgevers, nodigen we je uit voor een (online) kennismakingsgesprek met een van onze recruiters. Hier kun je ons meer vertellen over jouw vaardigheden en interesses, en kunnen wij jou meer vertellen over de mogelijkheden die wij bieden. We leggen je meer uit over de functie, de opdrachtgever en OrangeX. Lekker laagdrempelig, maar wel vol informatie.

3. Onder de aandacht brengen bij opdrachtgever

Vind je de functie nog leuk en zien wij een match met de opdracht? Dan gaan we je onder de aandacht brengen bij de opdrachtgever. We stellen samen een goede motivatiebrief op en maken een OrangeX CV voor je.

werken bij ontdek orange x subsidie experts
werken bij orangex subsidie experts kennismaken gesprek vacatures

4. Op gesprek bij de opdrachtgever

Is de opdrachtgever enthousiast, dan nodigen ze je uit voor een persoonlijk gesprek. Hier kun je laten zien wat je in huis hebt en kun je zelf ervaren of deze baan bij jou past. Samen met jou bereiden we dit gesprek goed voor.

5. Match? Arbeidsvoorwaarden.

Is er vanuit de opdrachtgever en vanuit jou een klik? Dan gaan we over tot het bespreken van de arbeidsvoorwaarden. We streven altijd naar een win-win situatie waarbij alle partijen tevreden zijn.

werken bij orange x subsidie experts kennismaken match vacatures scaled
werken bij orange x subsidie experts kennismaken aangenomen vacatures scaled

6. Aangenomen. Welkom bij je nieuwe familie!

Als alles in orde is, dan kunnen we jou feliciteren met je nieuwe baan. Welkom bij de OrangeX familie! Wij zullen er alles aan doen om jou te ondersteunen en te begeleiden in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

orangeX X

Geen ervaring in subsidieverstrekking?
Geen probleem! We leiden je op.

Er bestaan in Nederland geen studie die je opleidt tot subsidie expert. Toch is er vanuit de overheid een groeiende vraag naar jonge, gedreven professionals. Wij gaan je helpen! Wij hebben de leukste opdrachten en zorgen ervoor dat je door ervaren adviseurs ‘on the job’ begeleid wordt, zodat jij je kan ontwikkelen tot een zelfstandige subsidie professional.

Plan een X meeting