Skip to main content

Ontdek OrangeX

Werken aan een beter Nederland van morgen, dat is ons motto. Dit doen we onder de kernwaarden: Verbindend, Specialistisch, Professioneel en Dienstverlenend. Maar ook met oog voor jou en als doel om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen.

orangeX X

Over OrangeX

OrangeX is de betrouwbare flexibele partner in de gehele keten voor subsidieverstrekkende organisaties. Onze core business bestaat uit het werven, selecteren en (tijdelijk) plaatsen van subsidie professionals in de flexibele schil. Wij richten ons op het bieden van hoogwaardige diensten aan onze opdrachtgevers, dit doen wij met een team van gepassioneerde professionals met jarenlange ervaring in verschillende sectoren op het gebied van subsidieverstrekking.

wie is orange x subsidie experts koen vertelt
wat we doen opdrachtgevers experts

Opleiden en specialiseren

Wij hechten grote waarde aan de specialistische kennis en vaardigheden bij onze professionals. OrangeX stimuleert professionals om zich te specialiseren in hun vakgebied en hun kennis voortdurend bij te schaven en te verdiepen. Hierbij wordt ook aandacht besteed aan kennisdeling tussen collega’s, om zo het beste uit elkaar te halen en tot de beste oplossingen te komen voor de opdrachtgevers. Wij faciliteren hierin door het aanbieden van verschillende opleidingsmogelijkheden binnen de online leeromgeving GoodHabitz en organiseren door het jaar heen verschillende activiteiten met interessante lezingen van experts. Dit zorgt niet alleen voor een hoger kwaliteitsniveau van dienstverlening naar opdrachtgevers toe, maar ook voor een hogere mate van persoonlijke ontwikkeling en job tevredenheid voor onze professionals.

Voel je thuis bij de X familie

Een andere belangrijke waarde binnen OrangeX is verbinding. Dit betekent dat wij ons niet willen opstellen als zomaar een detacheringsbureau, maar vinden wij het belangrijk om in contact te staan met jou. Wij staan voor het OrangeX familiegevoel, waarbij wij iedereen welkom heten en je echt deel uitmaakt van de organisatie. Om onze waardering te uiten organiseren wij jaarlijks een uitje met alle professionals en zorgen wij ook voor leuke extra’s door het jaar heen. Daarnaast moedigen wij professionals aan om samen te werken en elkaar te ondersteunen in het behalen van doelen en successen. Wij hechten veel waarde aan een cultuur van samenwerking en open communicatie, waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Iedereen is even belangrijk en daarom zoeken wij samen met jou naar de opdracht die écht bij jou past. Zo zorgen wij voor tevreden professionals én opdrachtgevers.

over orange x professioneel jasje scaled

Professioneel in een informeel jasje

Daarnaast kun je als professional van OrangeX rekenen op een werkomgeving waarin professionaliteit hoog in het vaandel staat. Dit betekent dat medewerkers worden gestimuleerd om zich te gedragen op een manier die past bij de professionele maar ontspannen uitstraling van OrangeX. Dit omvat zaken als punctualiteit, betrouwbaarheid, respect voor elkaar en voor de opdrachtgevers en een proactieve houding in meedenken met de opdrachtgevers. In ruil daarvoor bieden wij een stimulerende werkomgeving met ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Bij OrangeX hoef je je niet druk te maken over de randzaken die nodig zijn om jouw taak uit te voeren, wij regelen dit voor je!

Wil je ook werken aan een beter Nederland van morgen?

Heb jij hart voor maatschappelijke uitdagingen van deze tijd? Wil jij werken in een organisatie met talentvolle professionals op subsidiegebied? Wij zijn op zoek naar professionals die ervaren zijn op het gebied van overheid en subsidies, of die zich willen ontwikkelen tot subsidiespecialist. Ook als je geen ervaring hebt op het gebied van subsidies zorgen wij ervoor dat je de fijne kneepjes van het vak leert van professionals ‘on the job’. Neem vrijblijvend contact op met Sjoerd, Hakki of Kiki.

Neem contact op
Play Video

We hebben 70+ professionals in dienst die samen voor meer dan 50+ opdrachtgevers werken of gewerkt hebben aan 80 duurzaamheidsprojecten, 130 subsidietrajecten en 30 innovatie projecten.

Onze X waarden

Werken met OrangeX betekent: werken aan een beter Nederland van morgen. Dit doen we vanuit een aantal ‘X’ waarden die wij als vanzelfsprekend beschouwen. Dit is onze belofte als werkgever aan jou.

Verbindend

Professioneel

Specialistisch

Dienstverlenend

Onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze succesverhalen? Deze opdrachtgevers gingen je al voor.

Meer over onze opdrachtgevers