Skip to main content

Team

Hallo! Wij zijn OrangeX. Ben je benieuwd welke mensen er achter onze organisatie zitten? Lees dan vooral even verder. Wil je deel uit maken van onze familie? Open sollicitaties zijn meer dan welkom!

orangeX X

Ons team

Maak kennis met de OrangeX familie! Wij richten ons op het bieden van hoogwaardige diensten aan onze opdrachtgevers, dit doen wij met een team van gepassioneerde professionals met jarenlange ervaring in verschillende sectoren op het gebied van subsidieverstrekking.

“Ik geloof in de kracht van samenwerken en langdurige, bestendige relaties.”

Commercieel directeurCommercieel directeur
team sjoerd van der linden v2

Sjoerd van der Linden

"In 2019 ben ik begonnen als recruiter bij OrangeX en sinds 2023 ben ik doorgegroeid tot accountmanager. Tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde heb ik een passie ontwikkeld voor het maken van analyses op het gebied van: Recruitment, Strategie en organisatieontwikkeling, Marketing en Procesverbetering

Ik wil graag door middel van persoonlijke benadering en toegankelijkheid een optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever creëren. Met deze match draag ik zo mijn steentje bij aan de maatschappelijke opgave van onze opdrachtgevers.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op festivals of concerten. Samen met mijn vrienden en heb ik grote interesse voor allerlei soorten sport zoals voetbal, (tafel)tennis en waterpolo."

team alwin schiphorst

Alwin Schiphorst

“De beste oplossing voor onze professionals en opdrachtgevers, daar ga ik voor. Zij werken dagelijks aan grote maatschappelijke uitdagingen op het gebied van subsidie, innovatie en duurzaamheid. Mooi om daar met OrangeX een steentje aan bij te dragen. We werken echt aan een beter Nederland van morgen!

Ik geloof in de kracht van samenwerken en langdurige, bestendige relaties. Het delen van kennis en netwerken, om samen tot het beste resultaat te komen.
OrangeX groeit en ik geef daar vanuit ons directieteam graag mede richting aan.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, zit ik op mijn racefiets of mountainbike en ben ik leuke dingen aan het doen met mijn gezin en vrienden.”

team anneloes politis

Anneloes Politis

“Als communicatiemedewerker ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het uitvoeren van de verschillende communicatie-uitingen. Hierbij richt ik mij op het verhogen van de naamsbekendheid, het versterken van de reputatie en het vergroten van de betrokkenheid van de doelgroep bij OrangeX. Het tonen waar OrangeX voor staat en het meewerken aan een beter Nederland van morgen is dan ook een belangrijk punt op mijn to do lijst.

Met mijn roots in zowel Brabant als in Griekenland weet ik precies wat goed eten en drinken inhoudt. In de zomer vaak een terrasje pakken hoort daar dan natuurlijk ook bij. Daarnaast vind ik het erg leuk om sportief bezig te zijn en daarom kun je mij al snel op een basketbalveld vinden of zie je mij wandelen met de hond.”

Hakki

Hakki Can Malkoç

“Als recruiter bij OrangeX probeer ik mensen te helpen om een geweldige baan te vinden binnen subsidieland. Hiermee draag ik mijn steentje bij aan een beter Nederland van morgen. Wie weet heb ik ook een leuke vacature voor jou?

In mijn vrije tijd reis ik het liefst. Ondertussen ben ik dan ook al naar meer dan 40 landen wereldwijd gegaan. Japan is tot nu toe mijn favoriete bestemming en in een ideale wereld zou ik wekelijks transporteren naar Tokio.

Daarnaast vind ik het ook leuk om te gamen op mijn Nintendo Switch, naar concerten, evenementen en musea te gaan, bordspellen te spelen en boeken te lezen. Ook wandel en fiets ik graag om te ontspannen. ”

team koen biemans v2

Koen Biemans

“De impact die publieke organisaties kunnen maken op relevante maatschappelijke vraagstukken heeft me altijd geboeid. Door de bemiddeling van hoogwaardige professionals werken we bij OrangeX aan een beter Nederland van morgen.

Afgelopen jaren heb ik door leiding te geven aan OrangeX mogen bouwen aan wat nu een toonaangevende gespecialiseerde advies- en detacheringsorganisatie is, op het gebied van subsidiemanagement en -beoordeling.
Ik geloof in de professionele kwaliteiten van mensen en servicegerichte relaties met onze opdrachtgevers. Dat is wat mij dagelijks drijft.

In mijn privéleven is de levensgenieter nooit heel ver weg. Ik hou van mijn gezin, een goed gesprek en een mooi glas whisky. Gelukkig hou ik ook heel erg van wielrennen door het prachtige Rijk van Nijmegen. Zo houdt de competitieve fietser in mij, de Bourgondiër een beetje in toom.”

team ilse hendriks

Ilse Hendriks

“Bij OrangeX komt het beste uit twee werelden samen voor mij; dit kan ik met recht zeggen na jarenlang gewerkt te hebben in de uitzendbranche en subsidiewereld waarin geen dag hetzelfde was, gelukkig! Als Officemanager voel ik me dan ook als een vis in het water.

Steeds weer raak ik geïnspireerd en word ik uitgedaagd om op een creatieve manier tot oplossingen te komen.

Plannen, organiseren, communiceren en administreren is mijn ding. Ik word er blij van als ik mijn taken zo kan verrichten dat de organisatie op rolletjes loopt, dat ik kan meedenken en de verbindende factor ben. Integriteit heb ik hoog in het vaandel staan en ben van mening dat eerlijkheid en oprechtheid het langste duurt.

Privé geniet ik van mijn gezin, een lekker wijntje op z’n tijd, strandwandelingen, stedentrips en verder vooral van de kleine dingen die het leven extra leuk maken!”

team rick lesnussa v2

Rick Lesnussa

“Bij OrangeX komen werkplezier en teamgeest naar voren als ik het zo mag omschrijven.

Als ambassadeur van de familie mag ik zorgdragen voor de decentrale overheid. Wat ik merk bij de bezoeken bij de opdrachtgevers en bij de medewerkers van OrangeX op locatie is de professionele en ook gezellige sfeer. Allemaal opgenomen in hun werkomgeving en met hun vakkennis is het mooi te zien hoe we groeien en trots mogen zijn waar we nu staan.

De combinatie van vrijheid en verantwoordelijkheid bij OrangeX, geeft mij de ruimte om creatief te zijn en te verbinden. Verbinden is toch echt het leukste om te doen!”

team gerrit jan veldhuizen

Gerrit Jan Veldhuizen

“Ik ben verantwoordelijk voor de gang van zaken omtrent het debiteurenbeheer bij OrangeX en heb daarbij graag persoonlijk contact met de debiteuren. Een factuur komt snel bij de verkeerde afdeling terecht. Het niet betalen daarvan is dan ook een logisch gevolg. Het is dan altijd een uitdaging om samen tot een oplossing te komen!

Als ik niet aan het werk ben kun je me vinden op de golfbaan of geniet ik samen met mijn partner in Bella Italia of van een stedentrip.”

team jij

Jij?

Wil jij werken aan een beter Nederland voor morgen? Denk jij van toegevoegde waarde te zijn voor onze opdrachtgevers of binnen de OrangeX familie?

OrangeX is altijd op zoek naar mensen met ambitie om Nederland elke dag een stukje beter te maken, dit kan als directe collega of juist als subsidie expert. Neem daarom vooral contact met ons op. Samen met jou kijken we naar wat jij leuk vindt, waarin je wilt groeien of juist wilt leren.

orangeX X

Geen ervaring in subsidieverstrekking?
Geen probleem! We leiden je op.

Er bestaan in Nederland geen studie die je opleidt tot subsidie expert. Toch is er vanuit de overheid een groeiende vraag naar jonge, gedreven professionals. Wij gaan je helpen! Wij hebben de leukste opdrachten en zorgen ervoor dat je door ervaren adviseurs ‘on the job’ begeleid wordt, zodat jij je kan ontwikkelen tot een zelfstandige subsidie professional.

Plan een X meeting