Skip to main content

Per 2023 is Alwin Schiphorst toegetreden tot het directieteam van OrangeX.

Samen met Koen Biemans zal hij de groeiambitie van het detacheringsbedrijf verder vorm gaan geven. Hij zal vanuit zijn rol verantwoordelijk zijn voor commerciële zaken. Koen Biemans voor algemene zaken.

OrangeX is specialist in het leveren van kennis en capaciteit op het gebied van subsidieverstrekking. Belangrijke opdrachtgevers zijn grote landelijke uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en fondsen.

Er werken dagelijks ruim 60 professionals aan een beter Nederland van morgen.

OrangeX heeft de ambitie om eind 2023 te groeien naar 100 structurele opdrachten. Daarmee heeft het detacheringsbedrijf een stevige positie binnen dit specialistische vakgebied. Zo bieden zij professionals binnen de branche aantrekkelijke opdrachten om zich verder te kunnen ontwikkelen in het vak van subsidieverstrekking en zien opdrachtgevers OrangeX inmiddels als kennisinstituut en sparringpartner. OrangeX ziet een enorme potentie richting de komende jaren.

Met de uitbreiding van het directieteam is OrangeX klaar voor deze groei en het verder optimaliseren van de dienstverlening aan professionals en opdrachtgevers. Op alle organisatieniveaus.