Skip to main content

Het OrangeX-team heeft onlangs deelgenomen aan een interessante workshop over ChatGPT & AI, georganiseerd door Joël de Regt van Workflow Heroes. Deze interactieve sessie bood ons een diepgaand inzicht in hoe AI-gedreven systemen, zoals ChatGPT, onze dagelijkse werkzaamheden op kantoor kunnen transformeren.

Joël bracht niet alleen waardevolle informatie over, maar zorgde ook voor een levendige en interactieve sessie. Van gedetailleerde uitleg over de werking van ChatGPT tot uitdagende opdrachten en een afsluitende quiz, de workshop bood een volledige ervaring! We zijn ervan overtuigd dat de inzichten die we hebben opgedaan ons zullen helpen om onze dienstverlening naar nieuwe hoogten te tillen.

De mogelijkheden die AI ons biedt, zijn grenzeloos en inspirerend. Joël toonde ons bijvoorbeeld hoe AI met slechts één minuut spraakopname jouw stem kan nabootsen en alles kan laten zeggen, of hoe zo realistisch mogelijke afbeeldingen gecreëerd kunnen worden. Het is fascinerend en, toegegeven, soms een beetje angstaanjagend.

Wat zeker is, is dat we allemaal enorm gemotiveerd zijn om ChatGPT en AI actief te gaan integreren binnen onze functies bij OrangeX. De mogelijkheden om onze dienstverlening te optimaliseren en onze impact te vergroten met behulp van ChatGPT zijn groot.

AI is niet langer een verre toekomstvisie, maar een tastbare realiteit die onze manier van werken gaat veranderen. OrangeX blijft natuurlijk niet achter en blijft zich ontwikkelen om voorop te blijven lopen in deze technologische innovatie.

Wil je meer weten over hoe OrangeX AI en ChatGPT gaat integreren om onze dienstverlening te verbeteren? Neem gerust contact met ons op!